Обектите на Строително-предприемачески холдинг

Обектите на Строително-предприемачески холдинг

Строително-предприемачески холдинг ЕООД е една от най-големите компании в областта на строителството в България. Създаден с изцяло собствен капитал преди 16 години, холдингът е водач в инфраструктурното и екологично строителство.

Кадрите на Строително-предприемачески холдинг ЕООД се отличават с висок професионализъм. От гледна точка на материалната база, СПХолдинг притежава високомодернизирани съоръжения и механизации, които спомагат за лесното и качествено изпълнение на разнообразни строителни проекти. Всичко това е предпоставка за силното и устойчиво развитие на дружеството

Дружеството има стабилна финансова структура. Разчитайки на нея, компанията осъществява редица свои мащабни строителни проекти. “Строително-предприемачески холдинг” ЕООД винаги гарантира за изпълнението на поетите задължения.

Комплексни строителни проекти

Строително-предприемачески холдинг ЕООД се е специализирал в сферата на високото строителство. В неговото мащабно поле от дейности се включва изграждането на сгради от обществен, индустриален, административен и жилищен тип, както и спорни терени и хотелски комплекси. СПХолдинг “твори” из цялата страна. Негови проекти могат да бъдат срещнати из зимните и летни курорти, както и в някои малки и големи български градове.

строително предприемачество от Buildholding
строително предприемачество от Buildholding

Безспорно един от най-атрактивните проекти на “Строително-предприемачески холдинг“ ЕООД е четиризвездият хотелски комплекс Zornitza Sands. Комплексът е с много добра локация. Намиращ се на брега на Южното Черноморие, в непосредствена близост до Свети Влас и Слънчев бряг, той се откроява със стилен външен вид. Zornitza Sands е перфектното място за балансиран отдих през горещите летни дни.

Сградата на хотелския комплекс е изцяло реконструирана, модернизирана и санирана от Строително-преддприемачески холдинг, само за 4 месеца. Интериорът е напълно обновен и се откроява с луксозно и комфортно обзавеждане.

Zornitza Sands разполага с 212 стаи и 32 апартамента. Всички те са с красив изглед към морето. За почитателите на вкусната храна и забавленията Zornitza Sands предлага специални тематични вечери в ресторантите на хотела. На разположение на гостите са още пуул и лоби бар. На територията на комплекса се намират фитнес и SPA център, магазин и басейн.

В дневната програма на хотела е съставена от различни спортни мероприятия като водна топка, водна гимнастика, дартс, стречинг йога, аеробика и др.

Комплексът е подходящ и за семейни почивки. За малките посетели на хотела са предвидени аниматорски програми, в които могат да се включат и техните родители.

Zornitza Sands блести не само с елегантната си външност, но и с екологичното решение, което е намерил холдингът. Хотелският комплекс притежава локална пречиствателна станция, предназначена за пречистване на отпадните води. Технологична схема, по която тя работи включва два процеса – първият е механично пречистване, а вторият е биохимично пречистване. По този начин холдингът намира решение на един от сериозните проблеми на българското Черноморие, а именно пречистването на замърсените води.
Освен това СПХолдинг е изградил собствен водоизточник с екологично чиста вода за 1200 жители.

Озеленяването на околното пространство на комплекса, простиращо се на 18 хектара и прилежащите паркови места, е проектирано и изпълнено също от холдинга. Всичко това превръща Zornitza Sands най-правилния избор за лятна почивка.

По отношение на бъдещи проекти, Строително-предприемачески холдинг е поел ангажимент за изграждането на чисто нова офис сграда на територията на София. Тя е позиционирана на ъгъла на бул. “Тодор Александров”.

Офис сградата има 8 етажа. На всеки от тях е предвидено да бъдат разположени по два офиса, като подът ще бъде двоен. Главното фоайе на сградата ще бъде просторно и осветено тъй като таванът му е повишен над 6 метра височина. Подова настилка от стилни каменни плочки ще се простира във фоайето, санитарните възли, стълбището, обслужващите и технически помещения.

На партерния етаж на новата офис сграда ще бъде разположено кафене, където посетители и служители на сградата ще могат да се насладят на своя престой. Освен това за тяхно допълнително удобство е предвидено изграждането на подземен гараж на две нива.

СПХолдинг оставя своя модерен почерк и по екстериора на сградата. Дизайнът ще бъде разчупен и елегантен. Предвидено е поставянето на частично структурни окачени фасади от стъкло, които притежават слънцезащитни елементи. Стилното изпълнение на сградата ще бъде допълнено и от вентелируеми окачени фасади с варовикови каменни плочи.

Високото качество е цел и приоритет

Дружеството има опит в добива на строителни материали от различен тип, както и в производството на бетони. При осъществяването на своите планови проекти, Строително-предприемачески холдинг използва висококачестени материали. При изграждането на новата офис сграда, холдингът не прави изключение. Материалите, които се използват за построяването й са от най-висок клас.

Строително-предприемачески холдинг вярва, че в основата на стабилното развитие на всеки бизнес стоят здравите партньорски отношения, обществото и екологията. Дружеството вярва, че всеки строителен обект оставя отпечатък о променят бъдещето. Поради тази причина компанията подхожда отговорно и с професионализъм към всеки проект в областта на строителството.

За написването на тази статия бяха използвани източници като:

Share This Post