Сребърните синджири – актуални ли са този сезон?

Сребърните синджири  – актуални ли са този сезон?

Бижутата са предпочитан аксесоар, без който хората, които обичат модата, не могат.

За едни те са възможност да разнообразят външността си, за други – слабост, за трети – лесен начин да изразят своя вкус, възможности и предпочитания.
Бижутата могат да бъдат възприети като своеобразно изразно средство, чрез което дизайнери и стилисти изграждат цялостната концепция на един моден сет или една колекция. Точно поради тази причина, дизайнерите никога не забравят да допълнят визията на своите модели с подходящи бижута като сребърни ланци, пръстени, гривни и обеци.

Често тоалета, който се представя, представлява едно цяло с бижутата към него, точно поради факта, че аксесоари и дрехи винаги вървят ръка за ръка, когато става въпрос за стил и модни тенденции.

Сребърни синджири присъстват в модните предложения на почти всички големи дизайнери тази есен. Ето кои са

Предимствата на среброто

  • Среброто е здрав и устойчив на студ материал, който предполага висока издръжливост на бижутата, изработени от сивия метал.
  • Друго преимущество на този материал е лесното му съчетаване с други бижута, възможностите за комбинации, творчество и новаторски идеи.
  • Само с прибавянето на нови и различни сребърни висулки, добре познатите сребърни колиета могат да придобият съвсем различен вид и да създадат неповторимо впечатление. Това ви дава възможност винаги да бъдете различни и създава впечатление, че често сменяте своите бижута и винаги разполагате с нещо ново и интересно, с което можете да впечатлите околните.

Подобни интересни и актуални съчетания се наблюдават в модните фотографии и ревюта на известни дизайнерски къщи от цял свят.
Диктаторите на модата предлагат както мъжки ланци от сребро, които често се носят на голо или върху небрежно разкопчана риза, така и колоритен и и впечатляващ синджир от сребро с кралска плетка или плетка картие.

Какви са модерните бижута тази зима?

По-дългите и по-масивни сребърни синджири /често с доста едра плетка/, са подходящи както за мъжете, така и за дамите и са сред актуалните бижута за 2018-2019 година.
Именно огромните и открояващи се синджири се налагат като моден хит в бижутата през студените месеци, наред с останалите модни тенденции в облеклото и обувките.
Те могат да бъдат носени върху пуловер, рокля, блуза, да се съчетаят със сако и палто.
Възползвайте се от палтата и блейзерите с отворени яки и вместо шал, украсете деколтето с масивни сребърни ланци. Комбинирайте ги с тънки шалове, изработени от плат с втъкани блестящи нишки. Повече стил и усет към модата можете да покажете с комбинирането на синджирите от сребро с други подходящи сребърни бижута и зимни шапки.

Предимствата на различните видове синджири от сребро са в това, че те не губят своята актуалност, модерни са през всички сезони, но са особено атрактивни, когато се съчетаят със зимни дрехи.

Тъй като нощта е по-дълга през зимата, а среброто се свързва с луната и нощта, поради своя цвят, смело можем да ви препоръчаме да си изберете красиви сребърни бижута, които да ви зарадват тази зима. С тях ще се чувствате уверени, красиви и стилни, ще се радвате на внимание и комплименти от околните и най-вече – ще имате настроение, както за празнуване, така и за ежедневните си занимания. Актуални бижута можете да поръчате и онлайн, така че бързо и лесно да се сдобиете с нов и красив аксесоар.

Share This Post