Детски музикални инструменти

Детски музикални инструменти

Най-голямата радост за един родител е да забележи, че детето му обича да пее или проявява интерес към музикалните инструменти. Така или иначе музиката е неразделна част от детските години на всеки човек, защото още от раждането си бива приспиван с успокояващи песни. С напредването на възрастта обаче, децата се интересуват от по-веселите и енергични песни и от тези детски музикални инструменти, с които може да се вдига най-много шум.

Едни от най-разпространените и желани играчки са детските микрофони. Често децата сами избират своите инструменти според цвета или нарисуваната картинка, особено ако тя е от любимо детско филмче. Ето защо, ако момиченцето ви обича да пее, IMC Disney Frozen – записващ микрофон, ще се превърне в най-любимата играчка. Изработен е от пластмаса, безопасен е и изключително лек и удобен за използване. Има уникалната функция да прави записи, като по този начин детето ви ще има възможността да чуе своя глас след това.

Детските барабани заемат също почетно място в предпочитанията на малките музиканти. Един от най-добрите избори, е комплектът Zhorya барабани, които са пет на брой, чинели и към тях има и допълнителен стол – Jazz Drum. Така вашия малчуган ще се сдобие с чудесен подарък и ще композира вече любими и заучени мелодии или нови такива. Накрая, с уменията, които е придобил, ще изнесе пред вас и първият си концерт.

Ако в детето ви обаче е вроден таланта на пианист, детско пиано е перфектният избор за него. Бонтемпи електронно пиано е с изключителен дизайн. Към него е добавен и микрофон. Налични са 8 звука, 8 ритъма и 8 демо песни, като самото пиано има и светлинни ефекти. За да е по-комфортно и удобно на детето да свири, има и столче. Подходящо е за деца над 5 г.

Освен самостоятелно използване, могат да се организират и игри с музикални инструменти. Всяко дете има приятели, с които иска да сподели радостта от това, че има нова придобивка. Така например комбинацията от пиано и микрофон, може да бъде идеална предпоставка за мини концерт у дома. Също така с по-голям брой деца могат да се организират групови игри и занимания – да се познават нотите, да се учат мелодии и т.н.

Магазин Jerrykids.com предлага и духови инструменти за феновете на саксофона,тромпета или пък кларинета. Другият предпочитан не само сред децата, а и сред възрастните, е китарата. Идеалният подарък за вашето дете може да се окаже детската рок китара или пък класическата китара от дърво. Така или иначе всички продукти са направени от безопасни материали и всяко дете свободно може да използва инструментите вкъщи или навън.

Всяко едно дете има своето предпочитание за играчки и ако вашето обича музикалните инструменти, подарете му щастие като се сдобиете с някои от уникалните интрументи в магазин Jerrykids.com.

Share This Post