Газов Котел за Отопление Daikin D2CND024A1A

Газов Котел за Отопление Daikin D2CND024A1A

Daikin Ви представя иновацията в газовите котки D2CND – най-малкия и компактен комбиниран газов кондензен котел. Този уникален и практичен уред разполага с мощност, производителност и невероятно качество като красотата, практичността и ефективността му са на първо място. Произведен е с модерни технологии, специално създадени и разработени от Daikin, за да пести и регулира притока и производителността на енергия, притежава най-висок енергиен клас A и разполага с възможно най-достъпното и лесно управление.

Газов котел – технология

Газовият кондензен котел е проектиран с изцяло иновативна кондензираща технология за постигането на максимално практично, надеждно и икономично отопление и топла вода като топлообменникът е създаден и разработен от Daikin. Практичното бижу заема само минимално пространство във вашият дом и ви доставя всичко, от което имате нужна безшумно, безпроблемно и непрекъснато.

Ниско тегло и технология на горене Lambda Gx – с контролната система Lambda GX правилната комбинация от въздух и газ се регулира, за да се постигне ефективно горене, което води до по-високи икономии на разходи. За да се постигне ефективен горивен процес, газът постепенно се освобождава в сместа, докато се постигне идеалното съотношение между газ и въздух. Тази функция също така удължава срока на експлоатация на устройството и намалява емисиите на вредни газове в околната среда, което е изключително важно за опазването на околоната среда.

Газов котел Daikin за отопление и топла вода

Японската компания Daikin е символ от дълги години на кечество в областта на климатизацията. Климатици Daikin са енергоефективно решение за отопление в дома или офиса, като това ги прави една от най-успешните марки по света.

Отопление и топла вода на газ – вашето най-практично и икономично решение са газовите кондензни котли на доказана марка Daikin. Те са най-перфектният вариант за подмяна на наличен котел с по- енергийноефективна, по-икономична и невероятно красива алтернатива. Газовите котли на Daikin са вашият партньор в отличната работа, ефективно и икономично отопление и постоянното наличие на гореща вода.
Комфортът ви е гарантиран само и единствено с високорезултатните иновации при газовите котли на Daikin. Газовите кондензни котли на Daikin ви предлагат уют, практичност, надеждност, сигурност и максимален комфорт. Високоефективното отопление е гаранция за безпроблемна експлоатация и пълноценно отопление през цялата година дори при всякакви метеорологични условия и прогнози.

Иновацията при Daikin D2CND024A1A

Енергийната ефективност се дължи на иновативната кондензна технология като се ползва латентна топлина в димните газове, тази технология достига над 100% повече енергийна ефективност, като е в постоянно обръщение възобновяема енергия за производство на гореща вода. При обикновенните комбинирани газови котли ефективността е около 90% като водната пара преминава през димоотвода във фазата на изпарение като топлината във водната пара се губи и не се използва. При газовите кондензни котли, които са комбинирани за отопление и битова топла вода димните газове се срещат с идващата вода преди да се отделят като това води до по-голяма ефективност.

Надеждността се дължи на гаранцията за качество на Daikin и лесния монтаж и последващото обслужване, тъй като всички части на котела са достъпни отпред и имат нужда от минимална поддръжка – това се дължи на газовоадаптивната горивна система Lambda Gx.

Газов кондезен котел Daikin
Газов кондезен котел Daikin

Не на последно място газовия котел на Daikin D2CND024A1A е едно бижу във вашия дом, защото предлага уникален дизайн. Стенният газов котел на Daikin е снабден с най-висок клас технология за постигане на максимален комфорт и ефективна икономия на енергия. Той е категорично най-доброто за вас, защото разполага с безшумен процес на работа и голям обхват на модулация. Минимална и леснодостъпна поддръжка : всички необходими за сервизиране компоненти са достъпни на ниво преден панел, а управленито му чрез смартфон или таблет с иновативното приложение Daikin Online Controller го прави максимално модерен и в крак с технологиите и вашият начин на живот. А чрез удобството на Daikin Eye можете да следите по промяната в цвета за работното състояние на вашия котел – когато свети синьо всичко е в изправност, а когато свети червено ви сигнализира, че е в неизправност и е нужно техническо обслужване.

Share This Post